Pastís de formatge Payoyo La iaia artesana

06-03-2025

Rebosteria artesanal , els pastissos artesanals són el resultat d'un procés que requereix diferents tècniques, creativitat, inspiració i fins i tot tradicions familiars, una cosa així com el secret de família que li dona el toc especial a les receptes. Es tracta de fer la recepta de l'àvia d'un pastís de formatge i a un nivell més alt

A diferència de la rebosteria industrial, que duu a terme produccions en sèrie, amb maquinàries per a grans produccions en massa i ingredients amb majors additius, la rebosteria artesanal es caracteritza per elaborar els seus productes a mà, amb receptes molt més tradicionals, amb utensilis més senzills i amb ingredients més naturals, frescos i sense additius i, per tant, el resultat és un producte més saludable. Cada producte és únic

Elaborat artesanalment de forma natural amb ous de gallines camperes i formatge payoyo, ingredients de màxima qualitat i sense additius afegits, pastís de sabor intens i textura molt cremosa. Augmenta les teves vendes amb el sistema d’apilat,clica la notícia!

laiaia.jpg
pastis.jpg
sistemaapilat.jpg

Noticies relacionades

comte.jpg
06-03-2025

Comté le Poligny Vagne

Elaborat amb llet crua d’estiu de vaques Montbéliarde o Simmental alimentades a base d’herba i fenc a la zona AOP Comté. Maduració de 8 mesos. Ideal per incorporar-lo a una taula de formatge o cuinat amb pasta, risotto o pizza. Marida amb un vi blanc sec, un cava o un vi de Rioja
pebrotsortiz.jpg
06-03-2025

Pebrots del piquillo farcits de Conservas Ortiz

Pebrots del piquillo farcits de Bonítol del Nord o de Bacallà elaborats amb ingredients 100% naturals i sense conservants. Rostits a la llenya i farcits amb beixamel, vénen acompanyats d'una deliciosa salsa. Molt fàcils de preparar: escalfar i llest
tiramisu.jpg
06-03-2025

Tiramisú Bonta Divina

Recepta tradicional italiana, pa de pèssic suau amb salsa de cafè cobert amb crema de mascarpone i un núvol de cacau en pols.