Pebrots del piquillo farcits de Conservas Ortiz

06-03-2025

Elaborats de forma artesanal. En primer lloc es prepara la salsa, amb pebrots i tomàquet; a continuació la beixamel a què s'afegeix el Bonítol del Nord o el Bacallà. De forma manual, s'omplen els pebrots amb beixamel. I finalment s'hi afegeix la salsa.

Recomanem conservar-los a temperatura ambient, en un lloc fresc sense llum solar directa. A l'hora de consumir-ho, es pot escalfar al bany maria en un cassó d'aigua bullint introduint la llauna durant 5 minuts o al microones durant 2-3 minuts bolcant el contingut de la llauna en un plat.

Pebrots del piquillo farcits de Bonítol del Nord o de Bacallà elaborats amb ingredients 100% naturals i sense conservants. Rostits a la llenya i farcits amb beixamel, vénen acompanyats d'una deliciosa salsa. Molt fàcils de preparar: escalfar i llest

pebrotsortiz.jpg
pebrotbonito.jpg

Noticies relacionades

laiaia.jpg
06-03-2025

Pastís de formatge Payoyo La iaia artesana

Elaborat artesanalment de forma natural amb ous de gallines camperes i formatge payoyo, ingredients de màxima qualitat i sense additius afegits, pastís de sabor intens i textura molt cremosa. Augmenta les teves vendes amb el sistema d’apilat,clica la notícia!
comte.jpg
06-03-2025

Comté le Poligny Vagne

Elaborat amb llet crua d’estiu de vaques Montbéliarde o Simmental alimentades a base d’herba i fenc a la zona AOP Comté. Maduració de 8 mesos. Ideal per incorporar-lo a una taula de formatge o cuinat amb pasta, risotto o pizza. Marida amb un vi blanc sec, un cava o un vi de Rioja
tiramisu.jpg
06-03-2025

Tiramisú Bonta Divina

Recepta tradicional italiana, pa de pèssic suau amb salsa de cafè cobert amb crema de mascarpone i un núvol de cacau en pols.