Pecorino Moliterno amb tòfona Central

13-06-2024

Formatge de llet d’ovella pasteuritzada, curació de 4 a 5 mesos,  de pasta dura de color blanc amb l’afegit de tòfona d’estiu. La barreja del Moliterno i de la tòfona, fan un sabor únic. Amb un 5% d’oli d’oliva. Marida amb vins negres de criança, vins blanc dolços o cerveses fermentades

Formatge de llet d’ovella amb vetes de tòfona produït artesanalment a l’illa de Sardenya per Central Formaggi.

pecorinocentral.jpg
moliterno.jpg

Central Formaggi, formatgeria situada a Sardenya, elabora formatges d'ovella i de cabra d'alta qualitat, fruit d'una trajectòria artesanal i un procés d’innovació ,això ha fet que sigui una de les empreses líders a Itàlia . Tota la llet prové dels animals de la illa , que fan un binomi ideal i únic per la proximitat de la muntanya i el mar. La formatgeria té la certificació de qualitat IFS que en garantitza l’origen i traçabilitat de tots els processos i qualitat dels formatges.

Noticies relacionades

rustichella.jpg
13-06-2024

Novetat Olis i patés amb tòfona La Rustichella

Nova gamma de productes a base de tòfona: Oli d’oliva amb tòfona blanca i Oli d’oliva amb tòfona negra i Paté amb tòfona blanca o negra. Els has de tastar! Pregunta al teu comercial
brieroyal.jpg
13-06-2024

Formatge brie Royal amb tòfona Renard Gillard

Formatge francès de llet crua de vaca, molt cremós i de gust suau barrejat amb una capa de tòfona a l’interior
beemster.jpg
13-06-2024

Formatge Beemster 26 mesos DOP

Formatge de llet pasteuritzada de vaca originari d’Holanda amb una maduració de 26 mesos en cellers . El seu sabor és dolç , de mantega, whisky i nous