Pernil d’Alta Gastronomia Ibèric Fisan

23-03-2023

Dolçor, sabor intens, olor profund, fresc i durador són els extraordinaris matisos que ofereix al paladar el pernil de Gla Alta Gastronomia FISAN . La seva infiltració de greix fa que cada petit tall es fongui a la boca i el seu record perduri rememorant els mesos de curació en cellers naturals. El seu secret està en la selecció de la matèria primera, la paciència i el repòs als cellers naturals que culminen en el millor Pernil de Gla que recordi el seu paladar. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia

Peces de pernil de Guijuelo ( Salamanca) procedents de porcs ibèrics de gla, amb una curació de més de 48 mesos

pernil.jpg
platpernil.jpg

FISAN, és una empresa de gran tradició, situada a Campillo de Salvatierra (Guijuelo)  en una zona envoltada de tres serralades que li proporciona un microclima propi caracteritzat principalment per els seus hiverns llargs, secs i freds amb una temporada de "calor" reduïda i seca, clima idoni per a l'assecat i curat dels productes .

Els amants del que és exquisit saben apreciar la gamma d'Alta Gastronomia. Aquesta gamma està seleccionada entre els nostres millors exemplars de gla i les peces són escollides per l'olfacte dels mestres pernilers.

Noticies relacionades

idazabal.jpg
23-03-2023

Formatge Idiazabal Buruaga Arditegia

Formatge Idiazabal Natural o Fumat autèntic artesà de pastor amb D.O.de llet crua d’ovella Latxa, originari de Zigoitia a la província d’Àlaba
platcarxofes.jpg
23-03-2023

Cors de carxofa Conservas Marzo

Cors de carxofa sencers de primera qualitat procedents de La Rioja
mothais.jpg
23-03-2023

Formatge Mothais de Cabra amb fulla d’Antan

Formatge françes de llet de cabra madurat sobre una fulla de castanyer