Dolçor, sabor intens, olor profund, fresc i durador són els extraordinaris matisos que ofereix al paladar el pernil de Gla Alta Gastronomia FISAN . La seva infiltració de greix fa que cada petit tall es fongui a la boca i el seu record perduri rememorant els mesos de curació en cellers naturals. El seu secret està en la selecció de la matèria primera, la paciència i el repòs als cellers naturals que culminen en el millor Pernil de Gla que recordi el seu paladar. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia
FISAN, és una empresa de gran tradició, situada a Campillo de Salvatierra (Guijuelo) en una zona envoltada de tres serralades que li proporciona un microclima propi caracteritzat principalment per els seus hiverns llargs, secs i freds amb una temporada de "calor" reduïda i seca, clima idoni per a l'assecat i curat dels productes .
Els amants del que és exquisit saben apreciar la gamma d'Alta Gastronomia. Aquesta gamma està seleccionada entre els nostres millors exemplars de gla i les peces són escollides per l'olfacte dels mestres pernilers.