Pernil i Espatlla Alta Gastronomia 100% ibèric Fisan

12-10-2023

Dolçor, sabor intens, olor profund, fresc i durador són els extraordinaris matisos que ofereix al paladar el pernil de Gla Alta Gastronomia FISAN . La seva infiltració de greix fa que cada petit tall es fongui a la boca i el seu record perduri rememorant els mesos de curació en cellers naturals. El seu secret està en la selecció de la matèria primera, la paciència i el repòs als cellers naturals que culminen en el millor Pernil de Gla que recordi el seu paladar. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia

Peces de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia.

altagastronomia.jpg
altagastronomia2.jpg
altagastronomia3.jpg

Fisan, és una empresa de gran tradició, situada a Campillo de Salvatierra (Guijuelo)en una zona envoltada de tres serralades que li proporciona un microclima propi caracteritzat principalment per els seus hiverns llargs, secs i freds amb una temporada de "calor" reduïda i seca, clima idoni per a l'assecat i curat dels productes .

Noticies relacionades

montdor.jpg
12-10-2023

Mont d’Or DOP Ecureuil

Ja és temporada de Mont d’Or! Formatge de llet crua de vaca elaborat a la zona del Jura, de sabor suau es pot menjar amb cullera en fred amb pa o bé calent tipus fondue.
ramonpeña.jpg
12-10-2023

Conserves Ramón Peña

La tradició defineix a Conservas Ramón Peña des de 1920 amb l'elaboració de conserves de peix i marisc a Galícia. Una tradició heretada d'una forma d'entendre i viure la mar única.
subaida.jpg
12-10-2023

Formatge Curat Maó Subaida DOP

Formatge artesà de llet crua de vaca elaborat amb drap de cotó fogasser madurat en caves de 5 a 9 mesos, s’unta el formatge amb oli i pimentó