Sabor únic des de 1912, el Camembert Gillot AOP és un formatge excepcional, elaborat segons les tradicions ancestrals dels mestres formatgers. S'elabora amb llet crua recollida dels productors de la zona del bocage d'Ornais i modelada a mà amb cullerot. La seva textura és cremosa i el sabor és intens però suau alhora.
Per revelar tot el potencial del Camembert de Normandie Gillot, és millor triar un pa amb un sabor suau però amb una escorça cruixent per ressaltar la cremositat de la massa. Combina perfectament amb poma i pera, així com amb albercocs i alfàbrega. També amb fruits secs com nous o raïm fresc, melmelada de poma i farigola o gelatina de sidra…
La formatgeria Gillot, fundada el 1912 al cor del bocage d'Ornais és una referència ineludible en la producció del Camembert de Normandie AOP. Garantint una recepta autèntica i mil·lenària, la formatgeria continua innovant i diversificant la seva oferta per satisfer les expectatives dels consumidors.