Petit Camembert Gillot

20-07-2023

Sabor únic des de 1912, el Camembert Gillot AOP és un formatge excepcional, elaborat segons les tradicions ancestrals dels mestres formatgers. S'elabora amb llet crua recollida dels productors de la zona del bocage d'Ornais i modelada a mà amb cullerot. La seva textura és cremosa i el sabor és intens però suau alhora.

Per revelar tot el potencial del Camembert de Normandie Gillot, és millor triar un pa amb un sabor suau però amb una escorça cruixent per ressaltar la cremositat de la massa. Combina perfectament amb poma i pera, així com amb albercocs i alfàbrega. També amb fruits secs com nous o raïm fresc, melmelada de poma i farigola o gelatina de sidra…

 

Formatge elaborat a Normandia, de llet crua de vaca. Modelat a mà amb cullerot, la seva textura és cremosa i el seu sabor intens

petitcamembert.jpg
gillotcapsa.jpg
camembertplat.jpg
camemberttaula.jpg
camemberttall.jpg

La formatgeria Gillot, fundada el 1912 al cor del bocage d'Ornais és una referència ineludible en la producció del Camembert de Normandie AOP. Garantint una recepta autèntica i mil·lenària, la formatgeria continua innovant i diversificant la seva oferta per satisfer les expectatives dels consumidors.

Productes

Noticies relacionades

reserva12.jpg
20-07-2023

Formatge Reserva 12 mesos Garcia Baquero

Formatge anyenc de llet pasteuritzada d’ovella madurat durant 12 mesos, es caracteritza per tenir matisos dolços i afruitats.
variatdebolets.jpg
20-07-2023

Barreja de bolets Cap d’Urdet

Combinat de bolets seleccionats amb cura i envasats al natural. Producte seleccionat a mà i processat artesanalment.
tommelight.jpg
20-07-2023

Formatge Tomme light Pochat IGP

Formatge tradicional elaborat a la regió de la Savoie amb llet termitzada de vaca, només conté un 13% de greix