Picades Cuick

20-04-2023

Cuick elabora, bases de cuina naturals per donar un cop de mà als cuiners, les bases són el principi d’un bon plat, o el toc final. En qualsevol cas són imprescindibles tant en la gastronomia moderna com la més tradicional.

Picada de Festuc, per condimentar amanides, saltejats, peixos i carns al forn o planxa o barbacoa, carpaccios, tàrtars

Picada de Nyora, per condimentar arrossos, rostits de carn o au, guisats, estofats o simplement per condimentar unes verdures al forn o brasa.

Picada de safrà per arrossos i fideuàs.

Picada de pinyó, per Rostits i guisats (Fricandó, cua de bou…), estofats i plats de cassola tant de peix com carn (sarsuela, suquets…). Vinagretes per amanides, condimentar peixos o carns al forn, planxa, carpaccios…

 

Recomandes per la xef Carme Ruscalleda, les picades Cuick són el toc final perfecte als teus plats , aporten textura, aroma i color, realçant el sabor del plat. Producte de proximitat 100% natural.

piacdescuick.jpg
carmeruscalledacuik.jpg
picadafestuc.jpg
picadapinyo.jpg
picadadenyora.jpg
picadasafra.jpg

Els productes Cuick estan pensats per estalviar temps al cuiner sense comprometre qualitat ni sabor. Elaborats per professionals amb ingredients de proximitat de la millor qualitat, prioritzant el respecte al producte, els temps de cuina i el seu valor nutricional, llestos només per acabar de donar el “toc personal” al plat.

Productes sense conservants, colorants, additius, sals ni sucres afegits, elaborats amb ingredients 100% naturals, frescos i de proximitat.

Noticies relacionades

burrata.jpg
20-04-2023

Novetat! Burrata di Andria IGP

Burrata IGP de gran qualitat, resultat de l'hàbil art de la fabricació del formatge d'Andria. És un formatge fresc de llet de vaca, de pasta filada i textura molt suau.
beemsterlight.jpg
20-04-2023

Beemster light DOP

Formatge holandés de llet pasteuritzada de vaca amb només 19% mg , molt saludable i amb tot el sabor del formatge Gouda
anxovesjosimarplat.jpg
20-04-2023

Anxoves extra del Cantàbric Josimar

Filet d’Anxova del Cantàbric procedent de la campanya de pesca de primavera . Elaboració manual i artesanal