Pit de pollastre My Chef

01-02-2024

Producte molt saludable i versàtil que pot degustar-se en fred o en calent com a ingredient de plat principal o bé com a topping per acompanyar amanides, pastes i arrossos, entre d’altres

Pit de pollastre groc català cuinat a baixa temperatura condimentat amb espècies mediterrànies i oli d’oliva. Producte saludable i 100% natural

pitpollastre.jpg
bossapollastre.jpg

Gastrocook son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Estan situats a la comarca d’Osona, producte 100% català. Cuina a baixa temperatura. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxigen. Elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s.

 

Noticies relacionades

potsllegum.jpg
01-02-2024

Llegum Conservas Marzo

Llenties, cigrons, fesolets i mongetes ronyó , els llegums contenen molts nutrients i un alt contingut en proteïnes. A més, són baixes en greixos i rics en fibra. Es recomana consumir entre 3 i 4 cops per setmana.
biquini.jpg
01-02-2024

Formatge emmentaler Tiger

Llenques d'Emmental presentades en paquets de 7 unitats. Són ideals per elaborar entrepans tant freds com calents.
cheddarfosgran.jpg
01-02-2024

Llenques de Formatge cheddar

El formatge cheddar llescat és un ingredient excel·lent en plats calents: hamburgueses, pizza, torrades .... És ideal per fondre , sense deixar de ser cremós i de sabor deliciós.