Pont l'Évêque AOP és un formatge tendre de llet de vaca que, des de la utilització de motlles de fusta al segle XVIII, té forma quadrada. La seva escorça blanquinosa a vermellosa conté una pasta suau, de color ivori a groc palla. És un formatge amb subtils aromes làctics, vegetals i de vegades lleugerament fumats o d'avellana. Té sabors refinats i suaus a nata i estable s'elabora a partir de llet recollida en un radi de 50 km en granges seleccionades i després refinada als cellers de Normandia. Pot anar acompanyat d'una simple llesca de pa de camp, unes figues seques, fos al forn o gratinat.
Pont l'Évêque, per tant, prové d'una tradició pastural i làctia molt antiga i requereix un saber fer antic i preciós que la Cooperativa Isigny sap oferir des del 1972. L'any 1996 va obtenir la preciosa Denominació d'Origen Protegida o DOP, que garanteix l'origen de la llet, la forma d'alimentar i criar les vaques, així com saber fer preservat i elaborar localment aquest formatge.