Provolone Albiero

27-07-2023

Formatge tradicional italià de sabor únic, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca i maduració d’un mes. De pasta tova, la seva textura és compacta i homogènia.

Formatge tradicional italià de llet de vaca. Ideal per fondre o gratinar afegit a pizzes, pasta, paninis al forn o a la planxa condimentat amb pebre, fines herbes….

provolone.jpg
provoloneplanxa.jpg
provolonefos.jpg

La fàbrica de productes lactis Albiero va ser fundada als anys 40 a Montorso, un petit poble entre Vicenza i Verona, al cor de la regió de Veneto.

Va ser una de les primeres empreses italianes a produir el formatge Provolone, un formatge deliciós i de sabor únic. Màxim representant de l'art lacti, Albiero destaca per la qualitat dels seus productes i l'extrema cura dels processos d'elaboració.

 

Productes

Codi:405810

Provolone

Noticies relacionades

salsashida.jpg
27-07-2023

Salses casolanes per a pasta Hida

Cuinades a foc lent amb ingredients 100% naturals, oli d'oliva verge extra i la millor selecció de productes de l'horta frescos, amb gran sabor i textura
espatllaalta.jpg
27-07-2023

Espatlla Alta Gastronomia Ibèric Fisan

Peces d’espatlla de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia.
sashimiestoig.jpg
27-07-2023

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Estoig de 150 gr de salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri. Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3.