Regañas Virgen de la Cabeza

23-11-2023

La Regañá és un producte que té l'origen a Andalusia Occidental. Serveix de perfecte acompanyament a embotits, pernils, patés, etc. La primera característica de Regañas Virgen de la Cabeza és que són d'elaboració artesanal, cruixents en mastegar-les sense tenir aquesta duresa característica d'altres marques.

A l'estar elaborades amb oli d'oliva verge extra, i sal marina verge ecològica, aporten un sabor molt suau que recorden a qui les consumeix el ventall de sabors de la cuina mediterrània. El sèsam aporta un lleuger gust de nou que sense cridar molt l'atenció ens proporciona una aroma agradable en el seu consum. El grau de torrat i l'aroma de l'oli d'oliva verge extra són elements molt importants en aquest tipus de productes. 

Producte 100% artesanal Elaborades a Andújar ( Jaén ) amb Oli d’Oliva Verge Extra Oro de Bailén Gran Selecció i Sal Marina Verge Ecològica

regaañspasquet.jpg
regañas.jpg

Al mercat predominen altres marques la fabricació de les quals és industrial, son productes que en general són molt durs i endurits, perden propietats de forma ràpida, són molt fines o aixafades, no estan elaborades amb oli d'oliva verge extra i altres ingredients de qualitat, i per descomptat hi ha una gran diferència en el sabor.

Productes

Codi:101000

Regañas 160 grs

Noticies relacionades

crottin.jpg
23-11-2023

Formatge crottin de cabra

Formatge fresc de llet de cabra amb diversos sabors elaborats a la zona del Périgord a França
tete2.jpg
23-11-2023

Formatge Tête de Moine AOP Margot

Formatge suís de llet crua de vaques alimentades amb pastura fresca. Maduració de 3 a 4 mesos. Es talla amb la girolla formant les “rosetes”, així s’intensifica el seu sabor
cuchiaio.jpg
23-11-2023

Gorgonzola cucchiaio Tosi DOP

Formatge extremadament suau, cremós i ben equilibrat. La seva pasta vellutada desprèn el sabor inconfusible de la nata fresca, i té un exquisit regust de formatge blau.