La Regañá és un producte que té l'origen a Andalusia Occidental. Serveix de perfecte acompanyament a embotits, pernils, patés, etc. La primera característica de Regañas Virgen de la Cabeza és que són d'elaboració artesanal, cruixents en mastegar-les sense tenir aquesta duresa característica d'altres marques.
A l'estar elaborades amb oli d'oliva verge extra, i sal marina verge ecològica, aporten un sabor molt suau que recorden a qui les consumeix el ventall de sabors de la cuina mediterrània. El sèsam aporta un lleuger gust de nou que sense cridar molt l'atenció ens proporciona una aroma agradable en el seu consum. El grau de torrat i l'aroma de l'oli d'oliva verge extra són elements molt importants en aquest tipus de productes.
Al mercat predominen altres marques la fabricació de les quals és industrial, son productes que en general són molt durs i endurits, perden propietats de forma ràpida, són molt fines o aixafades, no estan elaborades amb oli d'oliva verge extra i altres ingredients de qualitat, i per descomptat hi ha una gran diferència en el sabor.