Saint Felicien Tentation

10-04-2025

Formatge elaborat per l'Étoile du Vercors a la població de st. Just de Claix, a Isère. Elaborat amb llet termitzada de vaca i afegit de nata pasteuritzada, el seu aspecte és un formatge de pasta tova, sense premsar, amb l'escorça poc formada i entre groguenca i ocre. Al seu interior, la pasta és blanca i uniforme, suau i cremosa. Amb un sabor inconfusible a llet de vaca. Perfecte per a les torrades o una cruixent barra de pa i maridat amb un vi dolç.

Formatge elaborat als Alps francesos, de llet de vaca termitzada elaborat seguint mètodes ancestrals, el moldejat manual amb cullerot i madurat uns 9 -14 dies per desenvolupar la seva textura cremosa i fundent.

stfelicien.jpg
stfelicienplat.jpg

Noticies relacionades

cuick.jpg
10-04-2025

NOVETAT: Sofregit de verdures per a guisats de carn Cuick

Elaborat amb ingredients 100% naturals, cuinats a foc lent. Sense conservants ni colorants. Ideal per a guisats de carn estofats, rostits, carns de caça, salses, mandonguilles, ragús, etc.
anxovafusta.jpg
10-04-2025

La Gran Anxova de Conservas Ortiz

Anxova del Cantàbric que destaca per la seva carnositat i gran aroma. Pescades durant la Costera amb arts tradicionals de pesca, escapçades a mà i madurades en barrils amb sal i premsa durant un mínim de 6 mesos, filetejades a mà i envasades en oli d´oliva. Un producte d´excepció, amb un sabor intens i una textura ferma.
iogurkefir.jpg
10-04-2025

Iogurt i kéfir Santa Gadea

Productes elaborats amb llet de cabra 100% ecològica. De sabor exquisit i super sans, els has de tastar!!