Saint Marcellin le Chartrousin IGP

18-07-2024

Saint Marcellin le Chartrousin ,és un formatge de llet termitzada de vaca amb una curació de 20 dies , elaborat a la zona dels Alps francesos, amb IGP Molt cremós amb sabor suau àcid i especiat que s'intensifica amb el pas dels dies. Presentat en una terrina de ceràmica. Ideal vendre’l  amb picos o regañas

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies

saintmarcellin.jpg
fos.jpg

Noticies relacionades

cremes.jpg
18-07-2024

Crema d’Espàrrecs , Crema de Carxofes i Crema de Carbassó Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat , un plat casolà i natural, una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària sense invertir temps i oblidar el plaer de menjar bó i saludable
barratendre.jpg
18-07-2024

Formatge Tendre en barra García Baquero

Gràcies a la frescor de la llet especialment seleccionada, que es recull diàriament, el formatge sempre es manté tendre, fins a l'últim dia.
carxofestudelana.jpg
18-07-2024

Cors de carxofa La Tudelana

Carxofes amb IGP de Tudela, recol·lectades manualment per seleccionar el fruit en el seu estat òptim de maduració. Elaborades sense acidulants per mantenir el seu sabor natural