El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és un producte 100% artesà, elaborat conservant tot el color i sabor del salmó, és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i“l’ aromatitzat" Domínguez. Les peces es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.
El Salmó fumat és un aliment molt saludable, 100% natural, sense additius i amb un contingut natural en proteïnes i omega-3. Ahumados Dominguez elabora des de fa més de 60 anys el salmó fumat, seguint un mètode totalment manual i basat en respectar la tradició i la màxima qualitat, com a valors permanents. considerat l'únic salmó aromatitzat del món per la seva delicadesa, la seva finor i els matisos que es fonen lentament al paladar, el salmó fumat d’Ahumados Dominguez és el resultat d'una fórmula d'elaboració que es guarda en el més absolut secret i que es manté invariable en el temps.