Salmó supreme d’ Ahumados Dominguez

05-09-2024

El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és un producte 100% artesà, elaborat conservant tot el color i sabor del salmó, és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i“l’ aromatitzat" Domínguez. Les peces es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.

Pràctic sobre amb 100gr d’exquisites llenques tallades fines de salmó fumat. Producte molt saludable i adient per aquells que sempre busquen el més exclusiu de l'alta gastronomia.

salmofumatsobre.jpg
brioix.jpg
coca.jpg

El Salmó fumat és un aliment molt saludable, 100% natural, sense additius i amb un contingut natural en proteïnes i  omega-3. Ahumados Dominguez elabora des de fa més de 60 anys el salmó fumat, seguint un mètode totalment manual i basat en respectar la tradició i la màxima qualitat, com a valors permanents. considerat l'únic salmó aromatitzat del món per la seva delicadesa, la seva finor i els matisos que es fonen lentament al paladar, el salmó fumat d’Ahumados Dominguez és el resultat d'una fórmula d'elaboració que es guarda en el més absolut secret i que es manté invariable en el temps.

Noticies relacionades

alpage.jpg
05-09-2024

Novetat: Gruyère Alpage DOP Margot

Formatge suís de llet crua de vaca . Només es fabrica de maig a octubre, quan les vaques están en llibertat i pasturen en alçada, elaborat per uns 50 xalets d’alta muntanya i per un sol ramat
lambda.jpg
05-09-2024

Novetat: Formatge Lambda Hualdo

Formatge semitou de llet crua d’ovella, durant l’afinat es rentat amb una salmorra lleugera. Olor intensa i sabor persistent i de seva textura és untuosa
fontanales.jpg
05-09-2024

Novetat: Formatge Fontanales Bolaños

Formatge canari elaborat amb llet crua de cabra, vaca i ovella. Madurat 7 - 8 mesos en coves i orejat al natural , el seu sabor característic floral i afruitat . Ideal com a aperitiu o ingredient per a plats als que se'ls vulgui donar un toc únic.