Salsa Nòrdica d’ Ahumados Dominguez

30-11-2023

Les salses fresques s'elaboren artesanalment i estan especialment creades per exalçar les qualitats del nostre salmó fumat, aportant matisos i sabors diferents. També són perfectes per acompanyar qualsevol peix, amanides o poké.

Per acompanyar el millor salmó us recomanem la Salsa Fresca Nòrdica, elaborada amb una barreja de confitats i salsa suau.

salsapot.jpg
salsaplat.jpg
salsanordica.jpg

El salmó fumat d’Ahumdos Dominguez és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i  "l’ aromatitzat" Domínguez. Els  salmons d’Ahumados Dominguez es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.

El salmó Dominguezés el producte adient per aquells que sempre busquen el més exclusiu de l'alta gastronomia. En aquestes festes fa lluir qualsevol taula , és molt versàtil alhora de preparar-lo.

Noticies relacionades

germain.jpg
30-11-2023

Formatges Germain

Germain és un productor especialitzat amb DOP de formatges francesos nobles de la zona de Borgonya i Champagne amb més de 100 anys d’història,ens ofereix Langres DOP, Le Pico i formatge Triple Crema
pecorino.jpg
30-11-2023

Pecorino Moliterno amb tòfona Central

Formatge de llet d’ovella amb vetes de tòfona produït artesanalment a l’illa de Sardenya per Central Formaggi.
pebrotplat.jpg
30-11-2023

Pebrots Cherry farcits Virtute Naturae

Son uns pebrots molt especials, anomenats cherry de sabor suau i textura tendre per tal de que es pugui fer una queixalada de sabor intens amb un embolcall delicat, farcits d’Olivada, Gorgonzola o Tonyina