Les salses fresques s'elaboren artesanalment i estan especialment creades per exalçar les qualitats del nostre salmó fumat, aportant matisos i sabors diferents. També són perfectes per acompanyar qualsevol peix, amanides o poké.
El salmó fumat d’Ahumdos Dominguez és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i "l’ aromatitzat" Domínguez. Els salmons d’Ahumados Dominguez es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.
El salmó Dominguezés el producte adient per aquells que sempre busquen el més exclusiu de l'alta gastronomia. En aquestes festes fa lluir qualsevol taula , és molt versàtil alhora de preparar-lo.