Salsa per pizza biològica Prunotto

09-03-2023

L'Azienda Agricola Prunotto Mariangela, elabora els seus productes seguint els mètodes de cultiu tradicionals i respectant al màxim els sistemes ecològics de producció . La Granja Prunotto treballa la posterior transformació a mà del producte, sense afegir cap producte químic, seleccionant acuradament les fruites i hortalisses.  El tomàquet que utilitza, és de cultiu ecològic certificat , elaborat només durant el període de maduració. S’envasa immediatament en el recipient de vidre per a l'emmagatzematge i es pasteuritza per la seva conservació. Es garanteix que es collit i envasat en 48 hores.

Producte de cultiu rigorosament ecològic, collit a mà en el temps indicat. Salsa amb tomàquet, orenga i pebre negre, és excel·lent per a pizzes.

salsapizza.jpg

Noticies relacionades

sardinesfumades.png
09-03-2023

Sardines fumades Herpac

Elaborades a mà, es seleccionen els lloms més grans, es preparen amb sal fumada i oli de gira-sol, el seu sabor és intens i la textura sucosa.
tavoliere.jpg
09-03-2023

Formatge Tavoliere Carpenedo

Formatge tou elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, que madura aproximadament 45 dies, elaborat per els mestres afinadors de Casearia Carpenedo a Itàlia
cremesaimar.jpg
09-03-2023

Cremes Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat el resultat final és un plat casolà i natural, , una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària .