Salsa tartufata: Salsa típica italiana de xampinyons, olives negres, trufa d’estiu i oli aromatitzat de tòfona negra. Ideal per condimentar tot tipus de pasta, aromatitzar ous fregits o per combinar amb un bon formatge fos com el camembert.
Salsa de ceps: Aquesta salsa és un concentrat elaborat principalment amb ceps (boletus edulis) i nata. Ideal per combinar amb pastes, arrossos, carns o com aperitiu en canapès i torrades .
Salsa de tomàquet amb tòfona: Aquest producte té moltes possibilitats, combinar amb la vostra pasta preferida, carn, peix o mariscs.
Salsa de tòfona amb anxoves : És una variació de la típica Salsa Tartufata, la combinació de sabors xampinyons, anxoves, olives negres i tòfona (Tuber aestivum) , gaudeix d’aquesta crema com aperitiu sobre torrades, pastes, amanides o com a farcit.
Crema de pesto amb tòfona: La Crema de Pesto és una recepta tradicionalment italiana que barrejada amb la trufa d’estiu (Tuber aestivum) té un resultat espectacular, està elaborada principalment amb formatge parmesà, alfàbrega, tòfona d’estiu (Tuber aestivum) i pinyons. És una crema fresca amb un toc a tòfona i de sabor deliciós. Ideal amb tot tipus de pastes, pizza o amanides fredes.
Crema de parmesà amb tòfona: Els ingredients principals d’aquesta crema són el formatge Parmesà i la tòfona. Ideal per acompanyar tot tipus de pastes i carns. També es pot afegir a uns espàrrecs a la brasa, sobre un filet de vedella o utilitzar-la de base en un bon aperitiu gourmet.
Cap d’Urdet es va establir el 1989 , està situada a la petita localitat de Sant Llorenç de Morunys, als peus dels Pirineus,lloc on tradicionalment es produeixen quantitat de bolets i tòfones. Molts anys d’experiència i constant innovació són la clau per una producció artesanal de productes de qualitat.