Salsa de tòfona: És una salsa elaborada amb xampinyons, olives negres i tòfona d’estiu (Tuber Aestivum). Servir directament com a aperitiu sobre torrades, afegir en calent amb pasta, combinar amb xampinyons i nata per a una exquisida salsa, barrejar amb carn picada per a mandonguilles o hamburgueses
Salsa de ceps: Aquesta salsa és un concentrat elaborat principalment amb ceps (boletus edulis) i nata. Llesta per servir. Ens permet gaudir d´una manera fàcil i ràpida del sabor característic d´aquest bolet silvestre. Ideal per combinar amb pastes, arrossos, carns o com aperitiu en canapès i torrades .
Salsa de tomàquet amb tòfona: Elaborada principalment amb tomàquet natural, tòfona d’estiu (Tuber Aestivum) i all negre. Barrejar-la directament amb pasta, sobre pizza o utilitzar com a ingredient de cuina afegint un parell de cullerades als guisats.
Crema de parmesà amb tòfona: Els ingredients principals d’aquesta crema són el formatge Parmesà i la tòfona (Tuber aestivum). Sabor intens dels dos ingredients amb una textura cremosa. Ideal per condimentar tota mena de carns, pastes, en amanides fredes o com un ingredient de cuina en substitució o barrejat amb la maionesa. Prova d’afegir uns espàrrecs a la brasa, sobre un filet de vedella o utilitzar-la de base en un bon aperitiu gourmet.
Cap d’Urdet es va establir el 1989 , està situada a la petita localitat de Sant Llorenç de Morunys, als peus dels Pirineus, lloc on tradicionalment es produeixen quantitat de bolets i tòfones. Molts anys d’experiència i constant innovació són la clau per una producció artesanal de productes de qualitat.