Salses Cap d’Urdet

20-03-2025

Salsa de tòfona: És una salsa elaborada amb xampinyons, olives negres i tòfona d’estiu (Tuber Aestivum). Servir directament com a aperitiu sobre torrades, afegir en  calent amb pasta, combinar amb xampinyons i nata per a una exquisida salsa, barrejar amb carn picada per a mandonguilles o hamburgueses

Salsa de ceps:  Aquesta salsa és un concentrat elaborat principalment amb ceps (boletus edulis) i nata. Llesta per servir. Ens permet gaudir d´una manera fàcil i ràpida del sabor característic d´aquest bolet silvestre. Ideal per combinar amb pastes, arrossos, carns o com aperitiu en canapès i torrades .

Salsa de tomàquet amb tòfona: Elaborada principalment amb tomàquet natural, tòfona d’estiu (Tuber Aestivum) i all negre. Barrejar-la directament amb pasta, sobre pizza o utilitzar com a ingredient de cuina afegint un parell de cullerades als  guisats.

Crema de parmesà amb tòfona:  Els ingredients principals d’aquesta crema són el formatge Parmesà i la tòfona (Tuber aestivum). Sabor intens dels dos ingredients amb una textura cremosa. Ideal per condimentar tota mena de carns, pastes, en amanides fredes o com un ingredient de cuina en substitució o barrejat amb la maionesa. Prova d’afegir uns espàrrecs a la brasa, sobre un filet de vedella o utilitzar-la de base en un bon aperitiu gourmet.

Producte gourmet, versàtil, deliciós i únic, diferents varietats de salses per enriquir qualsevol plat. La selecció dels millors ingredients, recepta autèntica i fabricació artesanal, fan d’aquest producte un ingredient indispensable a la cuina. Us oferim un pràctic expositor on poder col.locar les varietats en promoció, demana’l al teu comercial!

salsesurdet.jpg
salsatartufata.jpg
salsaparma.jpg
salsaceps.jpg
saslatomaquet.jpg
expositorurdet.jpg

Cap d’Urdet es va establir el 1989 , està situada a la petita localitat de Sant Llorenç de Morunys, als peus dels Pirineus,  lloc on tradicionalment es produeixen quantitat de bolets i tòfones. Molts anys d’experiència i constant innovació són la clau per una producció artesanal de productes de qualitat.

 

Noticies relacionades

gilda.jpg
20-03-2025

Gildes de seitó Josimar

A l’ hora del vermut no poden faltar unes gildes! , pinxo de Filets de seitó, Oliva farcida d’anxova i bitxo. Disponibles en format PLS en safates de 160gr i 6 peces o a granel en terrines de 850gr i 24 peces
olivadaplat.jpg
20-03-2025

Olivada negra Virtute Naturae

Olivada negra 100%, de sabor intens amb un punt especiat, seguint la recepta tradicional per poder-la degustar com aperitiu, donar un toc especial a les teves amanides, acompanyar la pasta… Deixa volar la teva imaginació!
sashimiplat.jpg
13-03-2025

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, producte original per als amants del menjar asiàtic. Estoig de 150 gr de salmó fumat en un tall especial sashimi, contra les vetes i amb un gruix aproximat de 4 mm. Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3, sense gluten