Comptem amb gran varietat de salses casolanes per a pastes. Disposem de ...
Bolonyesa de carn: aquesta salsa és un plat típic de la cuina italiana adaptat a la nostra cuina mediterrània, fusió del tradicional italià amb la nostra cultura culinària, tot això elaborat amb tomàquet fregit a foc lent i les millors carns de vedella i porc fresques.
Bolonyesa de tonyina: producte elaborat a partir de tomàquet fregit i troncs de tonyina al natural; plat versàtil per ser utilitzat en múltiples usos: espaguetis, canelons, empanada, lasanya etc….
Napolitana: amb aquesta salsa Hida fa una picada d'ullet a la cuina tradicional italiana pel seu sabor i textura, elaborat a partir de tomàquet fregit a foc lent, ceba i pastanaga, tot això assaonat amb les espècies que li donen aquest “toc italià”.
Tomàquet i alfàbrega: Hida fa un homenatge a unes de les salses més famoses de la cuina italiana. a partir de tomàquet Fregit a foc lent i amb un toc d'Alfàbrega, diferenciant-nos del que habitualment es troba al mercat elaborat a partir de concentrat de tomàquet