Samfaina Hida

04-05-2023

Es cuina a foc lent durant més de dues hores, el mètode més saborós i tradicional d’ aconseguir la millor recepta de samfaina de verdures, ideal per a ous, carns, peixos i molt més.

Elaborada amb carbassó, albergínia, pebrot, ceba i les millors varietats de tomàquet, tot fregit amb oli d'oliva verge extra i assaonat amb sucre i sal. Plat saludable i de sabor autènticament casolà

pistohida.jpg

La samfaina de verdures de Hida Alimentació és un bàsic de la cuina que pots utilitzar per a innombrables receptes, ja sigui com a acompanyant d'uns ous fregits o una quinoa, com a farcit per a un filet Wellington o per preparar un deliciós pastís.

Productes

Codi:030012

Samfaina 3 kg Hida

Noticies relacionades

lataanchoa.jpg
04-05-2023

Filet d’anxova Conservas Ortiz

Anxoves amb una textura carnosa i ferma, envasades en oli d'oliva. Mestres anxovers elaboren en fresc les anxoves aconseguint una carn compacta i un sabor intens. Ideal per a consumidors amb paladars exigents.
ampollesaceto.jpg
04-05-2023

Aceto balsàmic Giuseppe Giusti

Giuseppe Giusti, desde el s.XVI, productor més antic , més prestigiós i més premiat , de vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. La seva recepta inclou tres punts clau: l'elecció del raïm, la qualitat del l'envàs i el temps de maduració.
pokañejo.jpg
04-05-2023

Formatge Pok Añejo

Formatge 100% de llet crua d’ovella de marcat sabor i aromes a celler.Marida amb un vi blanc fermentat, vi negre de criança o cervesa d’abadia