Les primeres sardines del mercat elaborades a l’antiga, seguint la recepta original del 1824 i ara amb una salsa original amb tomàquet, cogombret, pastanaga, pebrot, ceba i bitxo caiena. El toc dolç del tomàquet unit al lleuger picant del bitxo de caiena les fan irresistibles.
*Procés d’elaboració:
En costanera: Es pesquen a l’estiu, és quan la sardina porta més greix. El fet que porti molt de greix ajudarà a desenvolupar més sabor i aromes al producte un cop envasat a la llauna sense ressecar.
En fresc: La sardina s'elabora en fresc, per garantir la conservació de totes les seves característiques organolèptiques
A l'Antiga: Les sardines es fregeixen en oli d'oliva verge extra uns pocs minuts i es deixen assecar en graelles durant un dia sencer. La conserva de sardina habitual s'elabora mitjançant un procés de cocció de la sardina. El fregit aporta a la nostra sardina un desenvolupament de sabors, d'aromes i de textura únics.
Elaboració artesanal: Tot el procés es realitza a mà.