La tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri consisteix en un tall en diagonal, rectangular i d’ 1 centímetre de gruix, és el més popular de tots i pel que se sol reconèixer al sashimi. El salmó fumat, a diferència del salmó fresc, aporta al sushi una aroma molt especial amb un toc subtil que desprèn el fum de les fustes.
El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és un producte 100% artesà, elaborat conservant tot el color i sabor del salmó, és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i “l’ aromatitzat" Domínguez. Les peces es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.