Sashimi d’Ahumados Domínguez

30-05-2024

La tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri consisteix en un tall en diagonal, rectangular i d’ 1 centímetre de gruix, és el més popular de tots i pel que se sol reconèixer al sashimi. El salmó fumat, a diferència del salmó fresc, aporta al sushi una aroma molt especial amb un toc subtil que desprèn el fum de les fustes.

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, pensat per a qui li agrada la cuina asiàtica però no el peix cru. Estoig de 150 gr de salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri . Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3.

sashimi.jpg
sashimi3.jpg
sashimi2.jpg
sashimitall.jpg

El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és un producte 100% artesà, elaborat conservant tot el color i sabor del salmó, és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i  “l’ aromatitzat" Domínguez. Les peces es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.

Noticies relacionades

terrina.jpg
30-05-2024

Novetat Mas Parés: Mousse de foie amb Pedro Ximenez i Mousse de foie amb tòfona

Productes exclusius de Mas Pares, exquisites emulsions de foie amb la barreja de tòfona o licor de Pedro Ximenez. Elaborades seguint un procés artesanal i amb les millors matèries primeres
olives.jpg
30-05-2024

Novetat: Olives Cacereñas amb o sense os Olispania

Olives de la varietat Cacereñas de calibre 200/220 , són una de les varietats d'olives negres amb més prestigi i qualitat. El delicat sabor i la textura fan d'aquestes olives una referència de qualitat.
blu61.jpg
30-05-2024

Formatge Blu ‘ 61 Carpenedo

Combinació de la suau textura del formatge blau, refinada amb vi Rabosso passito , vi negre de postre elaborat a la regió del Veneto, i nabius, tot madurat durant 3 mesos