El Sashimi de Salmó Fumat és perfecte per preparar un aperitiu japonès a casa. Es gaudeix tal qual, d'un mos per alliberar totes les aromes, i es pot servir amb salsa de soja clàssica, salsa d'Alvocat, salsa teriyaki o maionesa de kimchi, entre d'altres. Aquest producte amb un toc asiàtic combina amb ingredients com edamame tendre, alga nori, alga wakame, wasabi o sèsam torrat. A més, és l´únic sashimi per preparar sushi amb salmó fumat, i és ideal per degustar sobre una boleta d´arròs.
La tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri consisteix en un tall en diagonal, rectangular i de 4 mm de gruix, és el més popular de tots i pel que se sol reconèixer al sashimi. El salmó fumat, a diferència del salmó fresc, aporta al sushi una aroma molt especial amb un toc subtil que desprèn el fum de les fustes.
El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és un producte 100% artesà, elaborat conservant tot el color i sabor del salmó, és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i“l’ aromatitzat" Domínguez. Les peces es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.