Sashimi d’Ahumados Domínguez

13-03-2025

El Sashimi de Salmó Fumat és perfecte per preparar un aperitiu japonès a casa. Es gaudeix tal qual, d'un mos per alliberar totes les aromes, i es pot servir amb salsa de soja clàssica, salsa  d'Alvocat, salsa teriyaki o maionesa de kimchi, entre d'altres. Aquest producte amb un toc asiàtic combina amb ingredients com edamame tendre, alga nori, alga wakame, wasabi o sèsam torrat. A més, és l´únic sashimi per preparar sushi amb salmó fumat, i és ideal per degustar sobre una boleta d´arròs.

La tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri consisteix en un tall en diagonal, rectangular i de 4 mm de gruix, és el més popular de tots i pel que se sol reconèixer al sashimi. El salmó fumat, a diferència del salmó fresc, aporta al sushi una aroma molt especial amb un toc subtil que desprèn el fum de les fustes.

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, producte original per als amants del menjar asiàtic. Estoig de 150 gr de salmó fumat en un tall especial sashimi, contra les vetes i amb un gruix aproximat de 4 mm. Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3, sense gluten

sashimiplat.jpg
sashimiestoig.jpg
sashimitall.jpg

El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és un producte 100% artesà, elaborat conservant tot el color i sabor del salmó, és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i“l’ aromatitzat" Domínguez. Les peces es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.

Noticies relacionades

melos.jpg
13-03-2025

Melós de vacú amb bolets My Chef

Galta de vedella, molt tendre i melosa, cuinada a baixa temperatura durant més de 20 hores. Condimentada amb sal, pebre, especies i herbes aromàtiques, amb una salsa fina i bolets variats saltejats. Recepta tradicional 100% natural, sense conservants ni additius artificials. No conté gluten
cheddar.jpg
13-03-2025

Cheddar blanc curació 18 mesos porció 200 gr Wyke

Formatge cheddar elaborat a Somerset (Anglaterra), de llet de vaca pasteuritzada, amb una curació de 18 mesos. Amb quall vegetal, és apte per a vegetarians. El seu sabor és suau i amb el pas del temps guanya en força i augmenta el gust a fruits secs.
verdures.jpg
13-03-2025

Gamma de verdures Conservas Marzo

Borrajas, Porros, Cards, Bledes, Espinacs i Brots d'all. Verdures de primera qualitat , procedents de l’horta riojana. Envasades al natural només amb aigua i sal. Llestes per consumir! obrir el pot, escalfar i amanir al gust .