Seitons Josimar

09-11-2023

Elaborats de manera artesanal, s'utilitza exclusivament seitó nacional fresc per a la seva elaboració. Per a la seva maceració s'utilitza vinagre blanc de vi , d'alta qualitat donant com a resultat un producte amb un gust exquisit. En la seva elaboració no s'afegeix cap tipus de colorant ni additius i és elaborat a mà.

Seitó amb all i julivert i Seitó amb salsa oriental elaborats a base de pebrot verd i vermell, olives i alfàbrega.

seitoallijulivert.jpg
seitooriental.jpg

Conserves Josimar  es dedica a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar, des de 2015 és una empresa jove i dinàmica, creada amb gran esforç i dedicació, que comença a expandir-se per tot el territori nacional. Prové d'una empresa familiar d'artesans, dedicats a l'elaboració i distribució de salaons i marinats del mar.  Actualment, ubicats a Argentona, una població situada al Maresme, costa central de Catalunya, distribueixen a nivell local, nacional i part de l'estranger.

Treballen amb productes de proximitat i de primera qualitat, comptant amb una gran experiència en el sector empresarial i de la pesca. ¿L’objectiu? Elaborar productes de primera qualitat, amb una bona matèria primera i una elaboració artesanal.

Noticies relacionades

blu61.jpg
09-11-2023

Gamma de formatges Carpenedo

Formatges únics i exquisits per degustar aquestes festes: Basajo, Blu’61, Speziato al tartufo, Dolomitico i Blugins. Demanal’s al teu comercial!
panettoneintegral.jpg
09-11-2023

Panettone Filippi

Panettone 100% italià elaborats per Filippi, pastissers artesans de tradició familiar des de 1972, situats a la localitat de Zanè . Seguint un procés d’elaboració natural i artesanal , utilitzant els millors ingredients i amb molta cura i dedicació , és com s'obté un producte únic.
foieentier.jpg
09-11-2023

Foie entier Mas Pares

En un pràctic format de 100gr ideal per aquestes festes tenim l’ Entier natural: foie 100% d’ànec i l’ Entier amb brisura de tòfona: foie 100% d’ànec amb brisura de tòfona.