Sobrassada de porc negre “bisbe” IGP La Luna

14-11-2024

L’has de tenir al teu establiment, pregunta al teu comercial !!

Es selecciona la millor carn del porc i es combina amb el millor pebre vermell i la millor sal marina per aconseguir, després d'un període de curació òptima, una gran sobrassada capaç de satisfer els paladars més exigents . Producte sense colorants, ni conservants ni estabilitzants. Tampoc conté ni gluten ni lactosa.

Extraordinàries peces de 8 a 20 kg elaborades amb la carn fresca de porc negre de la raça autòctona mallorquina engreixats a les finques de l'illa amb productes naturals de la terra.

bisbe.jpg
bisbe2.jpg

El porc negre, és un porc de raça autòctona de Mallorca. Està en llibertat, no està estabulat, menja figues, llegums , cereals, per això la carn és més dolça, té més greix infiltrat i va més bé per untar al ser més cremosa.

Noticies relacionades

dominguez.jpg
14-11-2024

Novetats d'Ahumados Dominguez

Presentem tres exclusives especialitats per aquestes festes. Daus de salmó, Tartar de salmó i Bacallà fumat en pràctics envasos llestos per obrir i consumir
cafe.jpg
14-11-2024

Panettone Filippi

Autèntic panettone italià imprescindible aquest Nadal, de café, de Préssec, Fruits del bosc amb xocolata, Xocolata negra, Poma i canyella, el Clàssic.... infinitat de sabors. Demana’l al teu comercial!
pressec.jpg
14-11-2024

Préssec en almívar Marzo

El préssec en almívar Marzo, és una forma deliciosa de gaudir del sabor natural de la fruita nacional amb tota la qualitat i tradició de Conservas Marzo. Un producte 100% natural, elaborat amb els millors préssecs seleccionats.