Envàs de 10 gr de Tòfona Negra (Tuber melanosporum) .Producte seleccionat de manera tradicional, processat i envasat acuradament. La seva recol·lecta depèn molt del clima, entre el final de tardor i al llarg dels mesos d’hivern. La pell és molt fina i està recoberta de berrugues. El seu cos és carnós i compacte, més blanquinós a prop de la pell i grisenca cap al centre fins a esdevenir un color marró violaci. La seva carn posseeix un sabor agradable i d’un perfum penetrant, equilibrat i profund, fa que sigui un element immillorable, afegida en petites quantitats, a l’hora d’omplir menjars i donar-los gust.
La Tòfona d’estiu (Tuber Aestivum), és menys coneguda que la tòfona i es recol·lecta durant l’estiu, entre els mesos de maig i setembre. Fosca per fora i de formes piramidals més pronunciades i al seu interior, és de color marró clar amb estries blanques quan madura. La delicada aroma de la tòfona d’estiu és un avantatge quan precisament es busca donar tan sols un matís de tòfona a les receptes pel que és molt apreciada per la seva múltiples possibilitats gastronòmiques, des de pizzes, pasta i fins a amanides.
Cap urdet es va establir el 1989 , està situada a la petita localitat de Sant Llorenç de Morunys, als peus dels Pirineus, lloc on tradicionalment es produeixen quantitat de bolets i tòfones. Molts anys d’experiència i constant innovació són la clau per una producció artesanal de productes de qualitat.