La fórmula amb què s’elabora la nostra Tonyina Clara en escabetx aporta una suau personalitat a la conserva. És un ingredient que no ha de faltar a les amanides.
Un cop obert, per mantenir tot el seu sabor fins a cinc dies, recomanem conservar la Tonyina Clara al frigorífic, preferiblement tapat i totalment submergit en el seu escabetx.
La Tonyina Clara (Thunnus albacares) és un dels túnids que més es troba en conserva, per ser molt apreciat quant al seu sabor i textura. És reconeixible per la seva característica aleta groga. Com que és una espècie migratòria de gran moviment, es pot capturar en diferents moments de l'any.
La Tonyina Clara és un peix blau ple de beneficis per a la nostra salut: Font de proteïnes d’alt valor biològic. Alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per si mateix. Ric en vitamines A, D, E i K, que ajuden a reforçar el sistema immunològic. En aquest cas el trobem en escabetx, per això sumem les propietats de l'oli d'oliva, el vinagre i la sal.