Tonyina clara en escabetx Conservas Ortiz

25-07-2024

La fórmula amb què s’elabora la nostra Tonyina Clara en escabetx aporta una suau personalitat a la conserva. És un ingredient que no ha de faltar a les amanides.

Un cop obert, per mantenir tot el seu sabor fins a cinc dies, recomanem conservar la Tonyina Clara al frigorífic, preferiblement tapat i totalment submergit en el seu escabetx.

Elaboració totalment artesanal, la unió perfecta entre el sabor intens de la Tonyina i la personalitat de l'autèntic escabetx de Conservas Ortiz.

tonyina.jpg

La Tonyina Clara (Thunnus albacares) és un dels túnids que més es troba en conserva, per ser molt apreciat quant al seu sabor i textura. És reconeixible per la seva característica aleta groga. Com que és una espècie migratòria de gran moviment, es pot capturar en diferents moments de l'any.

La Tonyina Clara és un peix blau ple de beneficis per a la nostra salut: Font de proteïnes d’alt valor biològic. Alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per si mateix. Ric en vitamines A, D, E i K, que ajuden a reforçar el sistema immunològic. En aquest cas el trobem en escabetx, per això sumem les propietats de l'oli d'oliva, el vinagre i la sal.

Noticies relacionades

potsgadea.jpg
25-07-2024

Novetat: Iogurt i kéfir Santa Gadea

Productes elaborats amb llet de cabra 100% ecològica, de sabor exquisit i super sans, els has de tastar!!
fetapaquet.jpg
25-07-2024

Formatge Feta Dodoni

Autèntic formatge Feta grec amb DOP elaborat exclusivament amb llet pasteuritzada d'ovella i cabra de la regió d'Epirus , agradable sabor per afegir a les amanides i de baix contingut en greixos
salses.jpg
25-07-2024

Salses casolanes per a pasta Hida

Cuinades a foc lent amb ingredients 100% naturals, oli d'oliva verge extra i la millor selecció de productes de l'horta frescos, amb gran sabor i textura