Tonyina i Bonítol ecològic Conservas Ortiz

14-09-2023

Bonítol del Nord pescat amb canya un a un i la Tonyina clara de sempre, elaborada amb els lloms més tendres,tot en Oli d'Oliva Verge Extra procedent de l'agricultura ecològica. L'organisme del ENEEK (Consell d'agricultura i alimentació ecològica d'Euskadi) avala la fabricació d'aquests productes.

Productes elaborats amb oli d’oliva Verge Extra Ecològic procedent d’agricultura ecològica i pescats amb les arts de pesca tradicionals i respectuoses amb el medi ambient.

atuneco.jpg
atunllauna.jpg
bonitoeco.jpg

La sostenibilitat de la pesca en els nostres mars és un dels problemes que pateix el sector mediambiental en l'actualitat. Conserves Ortiz es preocupa per el futur de les captures així com el procés de regeneració de les espècies. Per aquest motiu, utilitzen la tècnica tradicional del "esquer viu" i "la cacea" per a la captura del Bonítol del Nord i la tonyina.

Noticies relacionades

olivesfarcides.jpg
14-09-2023

NOVETAT: Olives farcides Olispania

Nous sabors en olives verdes de varietat manzanilla farcides de Jalapeño, Pernil o Tonyina, indispensables a l’hora de l’aperitiu!
carxofesmarinades.jpg
14-09-2023

NOVETAT: Carxofes Marinades Casa Medrano

Cors de carxofes tallats a meitats, marinats amb oli , vinagre i espècies.
formatgecava.jpg
14-09-2023

Formatges La Cava Barus i La Cava Artes Garcia Baquero

Per a veritables amants del formatge, elaborats amb un cupatge de llet de vaca, ovella i cabra madurats en cava durant 100 dies