Torta del Casar Tiana

06-06-2024

Per consumir ha destar a temperatura ambient, uns 21º, es talla amb un ganivet la part superior del formatge  fent un forat amb forma de cercle, es menja amb cullera i sacompanya de pa torrat.

Formatge DOP de llet crua d’ovella Merina, maduració mínima de 60 dies, textura cremosa i tova , molt aromàtic.

tortacasar.jpg
tortacasartall.jpg
tortacasarplat.jpg

Situats a Cáceres (Extremadura) ,la quesería artesanal El Castúo, és una de les poques fàbriques que elabora, desde el 1978 ,  la Torta del Casar amb llet crua d’ovelles merines de la seva pròpia ramaderia i afegit de quall vegetal. El nivell de curació òptim, la cremositat, textura i característiques organolèptiques fan que aquesta Torta tingui una qualitat inmillorable. Sota el control de la Denominació d’ Origen Protegida trobem la Torta Tiana.

Noticies relacionades

piramidefaraons.jpg
06-06-2024

Foie Mas Pares

Productes exclusius de Mas Parés especials per Sant Joan: Piràmide dels Faraons i Foie entier Mas Pares natural o amb brisura de tòfona
oronero.jpg
06-06-2024

Formatge Oro Nero Gennari

Producte únic, llet crua de les vaques pròpies de la granja Gennari, amb dos sabors inconfusibles Oro Nero amb safrà i Oro Nero amb Peperoncino
delice.jpg
06-06-2024

Formatge Delicia de cabra d’Antan

Delice des Deux-Sèvres formatge de llet de cabra de sabor exquisit i recobert de cendra , elaborat a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes.