A la taula de Nadal no poden faltar els productes de Pablo Garrigós
Us recomanem en especial els Polvorons d'ametlla: Dolç tradicional que obté el seu sabor d'una cuidada selecció d'ametlla Marcona, amb un delicat toc de canyella i llimona i el Massapà amb xocolata: Dolç clàssic i artesanal a base de sucre i ametlla Marcona de la Conca Mediterrània, farcit de crema de xocolata.
Des del 1988 i situada a Xixona a la província d’ Alacant, bressol de la D.O. de torró artesanal. La família Garrigós és un referent en l’elaboració de torró.La qualitat dels seus productes, fets de forma totalment artesanal, permet trobar-los en els aparadors de les botigues més selectes del sector de l'alimentació.
La fabricació dels productes es realitza respectant la manera tradicional. S’escullen curosament tots els ingredients, com l'ametlla Marcona de la conca mediterrània o la mel de taronger i romaní silvestres, recol·lectada a les muntanyes llevantines. La mateixa cura es posa en la fabricació dels productes , com a exemple d’això en la fabricació del torró de Xixona , Pablo Garrigós ho segueix fent com ho feien els seus avantpassats, entre que es torra i s'envasa es triguen cinc dies , quan les fàbriques de gran producció triguen un dia.