Xoriç ibèric de gla Fisan

29-02-2024

El Xoriç de gla, es prepara amb ploma, presa i secret del porc de gla, seleccionades a cada campanya. Reposa en cellers naturals durant almenys cinc mesos,reuneix les condicions idònies perquè el seu olor i color intens es transformin en sabor intens amb matisos suaus al paladar.

Embotit de Gla, elaborat amb l’ adob tradicional i amb totes les carns nobles del porc. Curació assecadors naturals durant almenys cinc mesos. És 100% natural.

xoriç.jpg
fisanplat.jpg

FISAN, és una empresa de gran tradició, situada a Campillo de Salvatierra (Guijuelo)en una zona envoltada de tres serralades que li proporciona un microclima propi caracteritzat principalment per els seus hiverns llargs, secs i freds amb una temporada de "calor" reduïda i seca, clima idoni per a l'assecat i curat dels productes

 

Noticies relacionades

feta.jpg
29-02-2024

Formatge Feta Dodoni

Autèntic formatge Feta grec amb DOP elaborat exclusivament amb llet pasteuritzada d'ovella i cabra de la regió d'Epirus , agradable sabor per afegir a les amanides i de baix contingut en greixos
tomaqueteco.jpg
29-02-2024

Tomàquet fregit ecològic Hida

Producte elaborat a partir de les millors varietats de tomàquet, fregit amb oli d'oliva verge extra i assaonat amb sucre i sal. Tots els productes procedeixen d’agricultura ecològica
brique.jpg
29-02-2024

Formatge Brique d’ovella Loubressac

Especialitat de formatge de pasta tova de llet d’ovella elaborat a Etolie du Quercy a Loubressac, la seva forma rectangular característica facilita la maduració homogènia del formatge, aconseguint una textura fina, flexible i untuosa.