Noticies

bloc.jpg
27-03-2025

Emmentaler suís Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna. Aquest mes amb promoció especial per Sant Jordi !
cremes.jpg
27-03-2025

Cremes de verdures Aimar

Crema d’Espàrrecs, de Carxofa, de Carbassó i de Carbassa, elaborades de forma tradicional i cuinades a foc lent amb els millors ingredients. Una opció lleugera , saludable i ràpida a la dieta diària. Sense gluten
gilda.jpg
20-03-2025

Gildes de seitó Josimar

A l’ hora del vermut no poden faltar unes gildes! , pinxo de Filets de seitó, Oliva farcida d’anxova i bitxo. Disponibles en format PLS en safates de 160gr i 6 peces o a granel en terrines de 850gr i 24 peces
olivadaplat.jpg
20-03-2025

Olivada negra Virtute Naturae

Olivada negra 100%, de sabor intens amb un punt especiat, seguint la recepta tradicional per poder-la degustar com aperitiu, donar un toc especial a les teves amanides, acompanyar la pasta… Deixa volar la teva imaginació!
salsesurdet.jpg
20-03-2025

Salses Cap d’Urdet

Producte gourmet, versàtil, deliciós i únic, diferents varietats de salses per enriquir qualsevol plat. La selecció dels millors ingredients, recepta autèntica i fabricació artesanal, fan d’aquest producte un ingredient indispensable a la cuina. Us oferim un pràctic expositor on poder col.locar les varietats en promoció, demana’l al teu comercial!
sashimiplat.jpg
13-03-2025

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, producte original per als amants del menjar asiàtic. Estoig de 150 gr de salmó fumat en un tall especial sashimi, contra les vetes i amb un gruix aproximat de 4 mm. Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3, sense gluten
melos.jpg
13-03-2025

Melós de vacú amb bolets My Chef

Galta de vedella, molt tendre i melosa, cuinada a baixa temperatura durant més de 20 hores. Condimentada amb sal, pebre, especies i herbes aromàtiques, amb una salsa fina i bolets variats saltejats. Recepta tradicional 100% natural, sense conservants ni additius artificials. No conté gluten
cheddar.jpg
13-03-2025

Cheddar blanc curació 18 mesos porció 200 gr Wyke

Formatge cheddar elaborat a Somerset (Anglaterra), de llet de vaca pasteuritzada, amb una curació de 18 mesos. Amb quall vegetal, és apte per a vegetarians. El seu sabor és suau i amb el pas del temps guanya en força i augmenta el gust a fruits secs.
verdures.jpg
13-03-2025

Gamma de verdures Conservas Marzo

Borrajas, Porros, Cards, Bledes, Espinacs i Brots d'all. Verdures de primera qualitat , procedents de l’horta riojana. Envasades al natural només amb aigua i sal. Llestes per consumir! obrir el pot, escalfar i amanir al gust .
laiaia.jpg
06-03-2025

Pastís de formatge Payoyo La iaia artesana

Elaborat artesanalment de forma natural amb ous de gallines camperes i formatge payoyo, ingredients de màxima qualitat i sense additius afegits, pastís de sabor intens i textura molt cremosa. Augmenta les teves vendes amb el sistema d’apilat,clica la notícia!
comte.jpg
06-03-2025

Comté le Poligny Vagne

Elaborat amb llet crua d’estiu de vaques Montbéliarde o Simmental alimentades a base d’herba i fenc a la zona AOP Comté. Maduració de 8 mesos. Ideal per incorporar-lo a una taula de formatge o cuinat amb pasta, risotto o pizza. Marida amb un vi blanc sec, un cava o un vi de Rioja
pebrotsortiz.jpg
06-03-2025

Pebrots del piquillo farcits de Conservas Ortiz

Pebrots del piquillo farcits de Bonítol del Nord o de Bacallà elaborats amb ingredients 100% naturals i sense conservants. Rostits a la llenya i farcits amb beixamel, vénen acompanyats d'una deliciosa salsa. Molt fàcils de preparar: escalfar i llest